Shows

Cats On Ice geeft op 22 maart twee shows. Een om 15.00 uur en een om 19.00 uur.

In de ijsshow treden de allerkleinsten tot de meest ervaren schaatsers op. De jubileumshow staat helemaal in het teken van katten. Van Aristocats tot Pim en Pom, van schattig tot bloedstollend. Van aaibaar tot gevaarlijk, van kattengroepen tot wilde solo’s.

tessel1

In de liveshow treden er 100 professionals en miniprofessionals op in schitterende kostuums en in een prachtig decor van licht en muziek en special effects.
De choreografie is van niemand minder dan Aneta Kowalska (Polen). Het professionele en ervaren coach team (Fiori Smid, Aneta, Anja Gelman (Russische), Philippe Tischendorf (Duitsland) en Shelley Zwartjes) hebben de rijders van Cats On Ice al die tijd heel veel getraind en begeleid. Het was zwaar, maar wow, wat is het leuk geworden.

Is er een pauze? Ja, natuurlijk er is een pauze.

COI show

Kleine primeur: Van Pim en Pom komt er binnenkort een speelfilm uit. De karakters van Fiep Westendorp en Mies Bouhuis beleven de dolste avonturen. Vanaf 9 april in 80 bioscopen. Bij Cats On Ice zijn er acts met de nieuwe speelfilm-muziek van Pim en Pom De Film.