Waar en Wanneer

Op 22 maart is Cats On Ice met
2 shows. De eerste show start om 15:00 uur, de tweede show om 19:00 uur. Er is een pauze. De Jaap Edenhal is op het terrein van de Jaap Eden IJsbaan.
Adres:
Jaap Eden IJsbaan
Radioweg 64
1098 NJ Amsterdam
0900-7242287
jaapeden.nl

COI Linden

OPENBAAR VERVOER
Voor een online routeplanner kunt u gebruikmaken van de site van 9292.

TRAM
Tramlijn 9 vanaf Centraal Station Amsterdam – Diemen (Sniep), halte Kruislaan.

BUS
Neem de bus naar halte Kruislaan of
Middenweg. Vanaf daar is het ca. vijf
minuten lopen naar de Jaap Eden IJsbaan.

TREIN
Van Amsterdam Centraal (tussenstop station Muiderpoort) naar Science Park is de reistijd 8 minuten. De looptijd van dit station naar de ijsbaan is niet meer dan 5 minuten. Vanaf Centraal Station vertrekt de trein om 18 en 48 minuten over het hele uur. Vanaf station Amsterdam Science Park vertrekt de trein terug naar Centraal Station om 1 en 31 minuten over het hele uur.

FIETS
De Jaap Eden IJsbaan is per fiets goed bereikbaar. Bij de entree bevindt zich een omvangrijke fietsenstalling.

AUTO
Bent u met de auto? Dan kunt u deze parkeren op het parkeerterrein aan de Radioweg voor de ingang van de Jaap Eden Baan. Op dit parkeerterrein betaalt u € 0,10 euro per uur met een maximum van 4 uur van maandag t/m zaterdag van 09.00 – 21.00 uur. Let op: De betaalautomaten accepteren geen kleingeld meer. Het is alleen mogelijk is om per chipknip, pinpas of creditcard te betalen. Het is niet mogelijk om op het hoofdterrein van de Jaap Eden Baan te parkeren. Voor verdere informatie over parkeren in de buurt van de Jaap Eden Baan verwijzen wij je naar de website van Cition parkeermanagement. Heeft u een parkeerapp van Parkmobile of Yellowbrick, dan kunt u daarmee in dit zonegebied ook gewoon betalen.